Om oss

Så fint at du er inne og leser vår blogg. Vi antar at de fleste som leser dette kjenner oss sånn nogen lunde. Men for å gjøre en lang historie kort så har vi vært gift i snart 3 år og bor for øyeblikket i Muizenberg, Sør-Afrika. Her arbeider vi i organisasjonen Ungdom i Oppdrag og planlegger å bli her til sommeren 2014. 

Vi er begge glad i Bibelen og tror at den er Guds ord til oss mennesker. Den inneholder de gode nyhetene om Jesus og drøssevis av vitnesbyrd om hvordan Gud har virket opp gjennom historien. Den er full av visdom og rettledning for våre liv - og mest av alt vitner den om Guds kjærlighet til oss. Siden boka er så utrolig bra har vi valgt å reise ned her for å undervise den. 

Vi jobber med ett team kalt "Mobile team", og vår visjon er å bringe bibelundervisning og disippelgjøring til fattige forsteder rundt Cape Town, kalt "Townships". Vi underviser mye i kirker og har et stort fokus på å gjøre bibelen tilgjengelig for folk flest, og gi dem selvtillit på at de kan lese og forstå bibelen selv. 

Vi driver også med litt andre ting, som evangelisering rettet mot muslimer og barmhjertighetsarbeid rettet mot HIV/AIDS.

Vi legger ut ukentlige "glimt" fra hverdagen vår her nede - og håper det kan være til opplysning og inspirasjon!
1 kommentar:

  1. I don't Understand a word (well at least Titus Project) , but what you are doing is great and who you are is great. Be blessed! Maarten , Monika and kids

    SvarSlett