fredag 18. oktober 2013

Liv!

Jesus kom for at vi skulle ha LIV i overflod! (John 10:10). Kristina har de siste ukene vært med et team på lokale "outreacher" på fredagsettermiddagene, hvor vi drar til ulike områder av Cape Town og sprer evangeliet på forskjellige måter. En gang tagget vi (lovlig!:)) bilder på en vegg og snakket med folk som samlet seg, andre ganger har vi hatt "boder" med tilbud om bønn, bilder med en oppmuntring fra gud og profeti. Litt annerledes, men veldig spennende å evangelisere ut av "boksen". Best av alt er å se at Jesus er SÅ ute etter å møte folk. Gi dem oppmuntrende ord, røre ved hjertet deres, frelse og helbrede. Det gir liv å se med egne øyne hva han gjør!







Denne dama kom og sa at hun ønsket å bli berørt av den Hellige Ånd. Teamet ba, og etterpå kunne hun ikke for sitt bare liv slutte å le. Hun kjente Guds glede så sterkt at hun gapskrattet de neste 20 min, og vi så henne til slutt sjangle leende nedover gata for å komme seg hjem. Gud er full av overraskelser:)



En del ønsker å få malt et bilde. De som maler spør Gud om han har et spesifikt bilde til denne personen, også maler de. Mange opplever seg veldig sett og berørt av dette, og ikke sjelden tar de imot Jesus som et resultat. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar