tirsdag 10. desember 2013

Drøm blir virkelighet!

I omtrent et år nå har vi drømt om å arrangere en mer "langvarig" form for bibeltrening rettet mot ledere og pastorer i kirkene vi jobber med. Bilder vi ser for oss er at vi slipper en stein i vannet, og forhåpentligvis ser ringvirkninger langt utover det vi kan gjøre alene. Vi ønsker å investere i dem som daglig er til stede i kirkene og nabolaget, og som igjen er forbilder for andre. Og nå kan vi med stor glede fortelle at vår første mini-bibelskole har blitt gjennomført, og det var en suksess! Vi begynte med 10 studenter i begynnelsen av november, og uteksaminerte 6 studenter som var trofaste hele skolen igjennom. Vi hadde fantastiske studenter, som kom etter lange dager på jobb, ei kom 45 minutter for tidlig HVER dag (det sier mye her i Afrika!) og generelt var de utrolig sultne og dedikerte. Her er noen sitater fra studentene:

"I feel stronger! I have realized that Jesus who lives in me is more powerful than any circumstances"

" I have strived to receive forgiveness and Holy Spirit – now I know its has already been given to me, and I can just live it out".
-  
       "It is common among Blacks to think that white people don’t have any struggles. Because of your honesty, now I know that’s not true, we all have struggles and we all need God"Se en video-kommentar etter kurset

Klassefoto
Mye av jobben gjorde de på egenhånd, med lekser og oppgaver på skolen
En veldig kort oppsummering av metoden: Pray, look, ask, DO
Graduation-feast!
Fire av de uteksaminerte
Steffen deler ut diplomer med personlig feedback til hver student

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar