tirsdag 3. september 2013

Bildeglimt fra august

Vi har de siste syv ukene sovet i fem ulike Townships med vårt mini-team, og jobbet med 9 forskjellige kirker! Det har vært utrolig lærerikt i forhold til kultur, relasjoner og å komme tett innpå livet her. Noen steder har lokale sovet sammen med oss, andre steder har det vært musefest på rommet om natta og alle stedene  har Gud rørt hjertene våre gjennom menneskene vi møter. I én kirke tok en av de trofaste kirkegjengerne Steffen ærbødig til side etter en ukes undervisning og sa at han hadde satt til side penger hver dag for å velsigne oss med 60 R (40 kr) på slutten! Mange tjener 4 kr timen her, så det er et offer, og vi er berørt av tjenersinnene og gjestfriheten vi møter. 
Vi begynner å bli gode på pakking:)
Overnatting i kirker og hus, ofte på samme rom, gjør at vi begynner å bli godt kjent i teamet. Takk og pris for øreplugger!
Vårt mobile kjøkken!
Krishna, en av studentene våre, underviser en uke på et arbeidstrenings-program! 
Jonah, vår andre student, underviser Colosserne i en kirke. 
Vi holder stort sett bibelseminarer som varer en uke, men diplom på slutten. 
Det har blitt masse relasjonsbygging og gode samtaler, her med Pastor George og familien hans foran parafin-ovnen. Fantastiske forbilder som tjener av hele hjertet!  
Kristina lærer Xhosa - cooking av Mama Nosondiso! Matlaginga begynner i 11-tiden, maten serveres rundt 21.00. Thats what I call slow living !
Fat -cook! Gjerne til både frokost og lunch. Olje, sukker og hvete er bestselgere på butikkene her. 



1 kommentar:

  1. Glad for at jeg slipper å bruke 10 timer på å lage et måltid...

    Ellers - godt å se folk som tjener andre.

    SvarSlett