fredag 6. juli 2012

Siste ukes begivenheter...


Da har vi allerede gjennomført to uker med "undervisning om å undervise", og det har vært BRA! Vi har vært gjennom masse praktiske temaer som stemmebruk, irriterende kroppsbevegelser :), hvordan  bruke masse illustrasjoner og fortelle gode historier - samt mer inspirerende temaer som hvordan hjelpe de som hører på å gå fra ord til handling og gi rom for Gud til å forandre mennesker. Vi øver oss på å legge opp undervisning og undervise for hverandre i klassen, noe som er nervepirrende!! men veldig nyttig. Å se seg selv undervise på engelsk på film kan være en test for selvtilliten, men det hjelper! Vi begynner å glede oss veldig til å sette det vi lærer ut i praksis!!

"Blondie" Aasen lærer om hvordan å undervise for analfabeter...
"Bli kjent" - leker med klassen - vi er 15 stk til sammen
fra Sør - Afrika, Zambia, USA, Brasil, Nederland, Sverige.. osv:)
                                                                                  















Fun story: Vi ble invitert over til en hyggelig kar fra Ghana i går. Da vi kom disket han opp med varm drikke og snacks, sørget for at vi satt godt, satte på en film - og gikk!! Haha, mulig det var en liten svikt i kommunikasjonen der, men han hadde tydeligvis ment å legge til rette for en hyggelig date for oss to hjemme hos seg - well, well, what can you do?







3 kommentarer:

  1. Haha, ble det en koselig date da? Gøy å høre litt om alt dere lærer.

    SvarSlett
  2. Og VELDIG gøy at du kommenterer!!:) Ja, vi fikk selskap av et annet par - men ble koselig etter at forvirringen hadde lagt seg:) klem

    SvarSlett
  3. Hei så gøy å lese blogg!!! Det ser jo utrolig spennende ut, ikke minst utfordrende! Dere er så tøffe! undervise på engelsk mens de filmer, tror ganske sikkert jeg hadde litt en smule stressa ja!
    Jonatan hilser! Helene

    SvarSlett