lørdag 19. januar 2013

Hilsen fra Jinja, Uganda

For øyeblikkeet befinner vi oss ved Nilen's startpunkt, Jinja, Uganda. Vi underviser på Ungdom i Oppdrag sin bibelskole som utdanner afrikanske kristne til å studere og undervise bibelen. Vi ankom Uganda i nærheten av hovedstaden på lørdag, etter en uke med forberedelser i Sør-Afrika. Vi bestilte taxi til Jinja (ca 3 timer kjøretur), og lederen for skolen vi underviser på var med i taxien (frem og tilbake) for å sørge for at vi fikk en god velkomst. Imponerende!

Vi trives kjempegodt og det er gøy å undervise her. Skolen består av 6 elever: 3 fra Uganda, 2 fra Tanzania og 1 fra Kamerun. En utrolig gøy gjeng å være sammen med.

Bortsett fra undervisning og forberedelser går det mye i ris og bønner, bønner og poteter, og poteter og kål. Ellers var jeg (Steffen) nede å spilte Need for Speed (bilspill) sammen med noen av gutta fra bibelskolen i går kveld. Gøy! I dag (Lørdag) tok vi oss en tur til byen og til vår store overraskelse fikk vi oss en nydelig indisk middag - deilig etter en uke uten kjøtt.


(School of Biblical Studies, Jinja)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar